Mijn droge gespleten haar is weer glanzend met dit droog haar voeding van Kerastase Nutritive

Het is verleden tijd met mijn weerbarstige haar. Ja, u zult nu wel denken waar heeft die het over? en dat kan ik u niet kwalijk nemen. Ik zal het voor u uiteenzetten. Mijn grote haarbos, waar ik na 45 jaar nog geen enkel verlies of sporen van kaalheid in kan terugvinden, had 1 hele slechte eigenschap. Het is langdurig droog. Ik maakte me er nooit zo’n issue van. Het was in de morgen vaak wel kammen geblazen, maar was voor mij gewoon part of life zogenaamd.

droog haar olie

Een maatje van mij die ineens met haar vingers door mijn haar begon te kroelen, maakt er een opmerking over. Zij had er ook altijd last van gehad, droog en beschadigd haar. Maar ze vertelde dat ze Kerastase haarproducten is gaan gebruiken. Met shampoo en keratine haarmaskers van Kerastase en dat ze al snel de positieve kracht van deze Kerastase haarproducten ging zien.

Weg met droog haar dankzij Kerastase Haarproducten


Geen droog, lastig haar meer, maar zalig zacht haar dat door de vingers gleed is wat ik merkte toen ze mij uitnodigde om met mijn vingers door haar haren te voelen. De volgende dag ben ik gaan winkelen en ben aan de slag gegaan. Om je haar vitaal te houden leek het mij toch wel een goed idee om meer aandacht hieraan te gaan schenken. Toen ik met de Kerastase shampoo aan de gang ging en las droog haar gezond maken ook nog een uiteenzetting over wat Kerastase Nutritive doet. Ze zeggen dat het een scala is van voedende producten voor droog haar. Met als doel om het haar weer soepel te maken en een onweerstaanbaar zacht gevoel te geven. Kerastase pakt de aanleiding van de indroging van de haarvezel aan en biedt drie verzorgingsroutines aan om elk peil van uitdroging aan te pakken.

Mensen! Ik kan u zeggen dat het een weldaad is voor mijn haren en toen mijn vriendin weer langs kwam en haar vingers door mijn haren liet glijden keek ze me glimlachend aan en zei fluisterend met haar warme diepe stem die zo zalig resoneert in mij als ik haar hoor spreken: Kerastase haarmasker, duifje?.........Ja Kerastase…., what else?, was mijn response.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *